Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

: 140 " "


, ” ţ , ţ : 140 Σ ȣ Σ

 

21.04.2018 . ()

17.00


: a

 

 

23.04.2018 ()

10.00

:
( )

11.00

: 140 ;
- - ;
- . - ;
- .
: ( )

18.30


: ( )

19.00


:

 

 

24.04.2018 . ()

09.00


:

11.00


: . ()


Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©