Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

ȣ
„ “

30

  • „ “
  • - . -
  • -

 

: 13.08.2017 . ()
: 20:30
: - „. “


Настани

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Дек 8 Св. Климент Охридски - Патрон на градот

Календар на настани

Актуелни информации

A - . ȓ

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©