Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

24- ,

 

22.05.2018 ( )

18.00

  • „ “

: „ “

 

24.05.2018 ( )

10.30

  • ;

: -

11.00

: .

19: 30

  • . - . -

: “ ”


Настани

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Окт 7 Европски ден на туризмот

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©