Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

29- 21 23 . , . :
21 21:00

( )

22

23

  • „16 “ .

, , , .

, 28 . o .
: , .


Настани

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Дек 8 Св. Климент Охридски - Патрон на градот

Календар на настани

Актуелни информации

A - . ȓ

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©