Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

- - : -

O


2019 .

05.02.2019 ():

12.oo . : 30 „
“;

: “ ”

 

12.45 . ;

M: “ ” - ( )

 

13.oo . 2018

: “ ” -

 

06.02.2019 ():

 

10.oo . ;

: “ ”

 

10.30 . ;

: “ ”

12.oo .

;

:

 

12.45 . ;

,
- ;

: “ ”

 

13.oo . ;

„ “;

;

: “ “


Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©