Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

: 185 110
Untitled Document

Σ ţ 185 110

:

18.03.2019 ( )

:
. ;
. -  

( )
12.00

  • 60 40 ( “)

: . -


18.00


Настани

Мар 25 Годишнина од смртта на Методи Патче

Мар 31 Годишнина од смртта на Борис Чипан

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

() 2019 - 2025


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©