Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::" " 57
6000 ,
.: (046) 262492      (046) 262493
: (046) 262496
. 125

: *
:
:
:
E-mail : *
: *
/: *
 

*

-, e-mail :
gradonacalnik@ohrid.gov.mk
marina.zdraveska@ohrid.gov.mk
administracija@ohrid.gov.mk
urbanizam@ohrid.gov.mk
info@ohridler.gov.mk
sovet@ohrid.gov.mk
finance@ohrid.gov.mk
danocno.oddelenie@ohrid.gov.mk
javni.nabavki@ohrid.gov.mk
komunalni.taksi@ohrid.gov.mk
inspektorat@ohrid.gov.mk
obrazovanie@ohrid.gov.mk
kultura@ohrid.gov.mk
komunalen.razvoj@ohrid.gov.mk
odnosisojavnost@ohrid.gov.mk
protocol@ohrid.gov.mk
prijavikorupcija@ohrid.gov.mk


Настани

Мар 25 Годишнина од смртта на Методи Патче

Мар 31 Годишнина од смртта на Борис Чипан

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

() 2019 - 2025


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©