Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

:: ::

1.

2.1.1.  

- 2 - Σ 2018

1.2.              

1.2.1.           

-   

- 

-  

1.2.2. . 

1.2.3.            

1.2.4.   

 1.3.  

1.3.3.  

- 2007

- 2008

- 2009

- 2010  

-   2011

- 2012  

- 2013   

- 2014  

- 2015  

- 2016   

- 2017   

- 2009 2008

- 2010 2009

- 2011 2010

- 2012 2011

- 2013 2012

- 2014 2013

- 2015 2014

- 2016 2015

- 2017 2016

 

1.4.

- 2014

- 2014

-

-

-

-  

-  

 -  

-

-

-

-  


 

  • Σ

1.1.  

- 1 - Σ 2018

- ȣ Σ

- ȣ Σ 2014 - 2018 

1.2. 

-

-  

-

-

-

-      

 

1.3.  

 -

-

1.4.


Настани

Ное 22 Ден на албанската азбука

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©