Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

:: ::
 

 

1. (.) 1977 .
2. ( . ) 1979 .
3. (. ) 1981 .
4. () 1981 .
5. ( 1981 .
6. (. ) 1984 .
7. (.) 2002 .
8. ( . ) 2010 .
9. (. ) 2011 .
10. ( . ) 2011 .
11. (. ) 2012 .
12. ͏ȣ (. ) 2012 .
13. - ( ) 8 2013
14. ( ) 13.07 2018

 

 

1. () 1999 ..
2. () 2000
3. () 2003 .
4. ( ) 2003 .
5. (..) 2004 .
6. , 2004 .
7. - () 2005 .
8. () 2005 .
9. ()  2005 .
10. () 2006 .
11. () 2006 .
12. - () 2007 .
13. - ( ) 2006 .
14. () 2009 .
15. () 2009 .
16. () 2013 .
17. () 2014 .
18. ( ) 2017 .


Настани

Мар 25 Годишнина од смртта на Методи Патче

Мар 31 Годишнина од смртта на Борис Чипан

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

() 2019 - 2025


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©