Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ
Untitled Document

: / , SCBE/TBC, 3- 2007-2013, , .

SCBE-TBC_PC1_PT_1_2_1-2

Public call SCBE_TBC _ PC3_PT_1_2_1_2

: www.ohrid.gov.mk

:  1370  
: 20.09.16

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©