Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

- 2015/2016 „ “ , „ “ , „. “ , „ - “ , „ “, „ “ ., „ “ ., „. “ ., „ “-, „. “ , „. “ , „. “ „ “ . 2015/2016 2016/2017 „ “ Σ„ “ , „ “ , 2016 2018 2016 .

, 1.35 1, 1.3. 1, , 4, 4.7, 2, , 2014 2019 , , ..1309 , ..1409/2 1409/4 , ..1451 , ..1743 1744 , ..17/19 , ..212 4, ..473/2 , ..513 515 , ..621/12 1341/1 , ..737/1 , ..752/1 , ..753/1 757/2 , ..769/3 1346/5 , ..905/1 4, ..987/21 , ..1217/1, 1217/2 1217/3 , ..1331 , ..1567/1 1567/4 , ..1682 , ..1683 , ..1721 , ..1824 , ..1830 , ..1871 , ..1922/3 , ..1973 , ..2051 , ..2114/1 , ..2143/4 4, ..2155 , ..2311 2314/1 , ..2332 4, ..2342 , ..2372 , ..2507 , ..2615/1 , ..2664 , ..2675/1 , ..2678/1 , ..2698/3 , ..2718/1 , ..2900/1 , ..2923/1 2923/2 4, ..3049 , ..3067/1 , ..3170 , ..2028 2029 , ..2043 , ..2737/4 2737/10 , ..123/3 ..1807 , ..913/2 , ..951/20 951/21 , ..1012/1 , ..1218/1 , ..1306/6 , ..1313 , ..1361/1 , ..2194 , ..2374 , ..2513/2 , ..2668 , ..2859/1 , ..2936 ..13018/2 13291/6 3.

: www.ohrid.gov.mk

:  1359  
: 28.09.16

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©