Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

65 (6) (. .53/05,81/05,24/07,159/08,48/10,124/10, 51/11,123/12, 93/13,42/14, 44/15,129/15 39/16), , 19.10.2016 ,

  1. 12, 12.1- 1, 2 , , 65
  2. , www.ohrid.gov.mk
  3. 65 (4) 2 12, 12.1- 1, 2 , : .09-162/9 08.06.2016, . :1, ( ), 2( ) 2 ( ) . , . . .

15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1346  
: 25.10.16

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©