Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ 2017
Untitled Document

2017 , 01.02.2017  


Σ 2017

, .

:

http://www.ohrid.gov.mk.
:

  1. - „ “ www.ohrid.gov.mk;
  2. - .
  3. - CD.
  4. (1) (2) .

01.03.2017 16 . .

:. .57
6000
:

͠

Σ 2017 .

1 2 . , .
a .

: .

. , .

. 046 230 175 - : info@ohridler.gov.mk .

: www.ohrid.gov.mk

:  1380  
: 01.02.17

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©