Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȓ - 2017
Untitled Document

O , „ “, „ “, ţ , „ “

„ “ - 2017

03.02.2017 ()

12.00
„ “
: ,
: „ “

18.30
„ “
: „ “

05.02.2017 ()

12.45

: „ “,

13.00

„ “
„ “

2016 „ “
„“
2016

„“ .

: „ “,

06.02.2017 ()

10.30

: „ “

11.00

:
: „ “

12.00

:

12.30


: . -
: -

13.30

- ,
: „ “

14.00 򠠠

: „ “

18.30
„ “ „ “
- „ “
: „ “,

19.00
„ “
: „ “,

: www.ohrid.gov.mk

:  1428  
: 02.02.17

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©