Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

, 2017 , 2017 - 2019 , . τ - . , , , .

..550/1 , ..612/21 ..1341/1 ., ..840 , ..863/2 , ..1039/3, 1188/3 960 , ..1101 4, ..1188/20 , ..1231 , ..1292 , ..1297/1 , ..1312 , ..1344/2 , ..1420/1 , ..1601 , ..1625/5 , ..1633 , ..1633 , ..1735 , ..1744 1746 , ..1766 4, ..1772/1 , ..1827 1830/2 , ..1936/1 , ..1960 , ..2114 , ..2195 , ..2206 , ..2277 ., ..2314 , ..2351, 2353/1 1220 , ..2362 , ..2407 2408 , ..2436 4, ..2446 , ..2558/1 , ..2662 , ..2875/1 , ..2905/1 , ..2914/7 2914/2 , ..2970 , ..3047/1 3047/2 , ..3062 , ..3251/1 ..3920 4.

: www.ohrid.gov.mk

:  1381  
: 28.02.17

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©