Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

39 („. “ .5/2002) 26 („. “ .8/2007), :14.03.2017 () 10,30 .
.
:

͠

 1. 2016 2018 01.01. - 31.12.2016 .
 2. 01.01. - 31.12.2016 .
 3. 2016 .
 4. - 01.01. - 31.12.2016 .
 5. 01.01. - 31.12.2016 .
 6. 01.01. - 31.12.2016 .
 7. 01.01. - 31.12.2016 .
 8. 2016 .
 9. 2016 .
 10. , 2016 .
 11. , , 01.01. 31.12.2016 .
 12. , 2016 .
 13. 2016 - 2018 01.01. - 31.12.2016 .
 14. 2016 - 2018 01.01. - 31.12.2016 .
 15. 2016 - 2018 01.01. - 31.12.2016 .
 16. 2016 - 2018 01.01. - 31.12.2016 .
 17. 2016 - 2018 01.01. - 31.12.2016 .
 18. , 2016 - 2018 01.01. - 31.12.2016 .
 19. 2016 - 2018 01.01. - 31.12.2016 .
 20. 2016 - 2018 01.01. - 31.12.2016 .
 21. 2016 .
 22. 2016 .
 23. 2016 .
 24. 2016 .
 25. 2016 2016 .
 26. 01.07. - 31.12.2016 .
 27. 2016 „ “ .
 28. 蠠 2016 „ “ .
 29. 蠠 2016 „. “ .
 30. 2016 „ “ .
 31. 2016 „o “ .
 32. 2016 „ “ ..
 33. 2016 „ “ ..
 34. 2016 „. “ . .
 35. 2016 „ “ .
 36. 2016 „. “ .
 37. 2016 „. “.
 38. 2016 „. “ .
 39. 2016 „ “ .
 40. 2016 „ “ .
 41. Σ „ “ - 2015/2016 .
 42. M„“ 01.01. - 31.12.2016 .
 43. „ “ 2016 .
 44. 01.01. - 31.12.2016 .
 45. „ “ 01.01. - 31.12.2016 .
 46. „a “ 01.01. - 31.12.2016 .
 47. „ “ - 2016 .
 48. „.“ .
 49. „ “ .
 50. 2017 .
 51. 2017 .
 52. „ “ 2017 .
 53. - - .
 54. ..1, ..2 ..3627 .: www.ohrid.gov.mk

:  788  
: 08.03.17

Настани

Мај 31 Светски ден на борба против пушењето

Јун 5 Ден на екологијата

Јун 21 Ден на Охридското езеро

Календар на настани

Актуелни информации

1000 ȣ


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©