Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ
Untitled Document

- Interreg Balkan- Mediterranean 2014-2020 169.000 Inter Regional Cultural Heritage Management e- System (IRC- HERMES).

.

IRC- HERMES : , , . , .

, , , , , .

: www.ohrid.gov.mk

:  925  
: 15.03.17

Настани

Апр 24 Јубилеј: 140 години од рагањето на Христо Узунов и Патронен празник на ОУ "Христо Узунов"

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©