Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
ō
Untitled Document

. „ “ 540 2, „ “ 494 2, „7- “ 180 2, „ “ 129 2.
„ “

795 2, „ “ 175 2, „ “ 580 2. „ “ 272 2, „ “ 1 094 2.
1 0902, 970 2, 881 2, 645 2 600 2.

8 445 2, 13 737 796 .

: www.ohrid.gov.mk

:  285  
: 16.03.17

Настани

Мај 1 1/ви Мај - празник на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Мај 9 Ден на победата над фашизмот и Ден на ЕУ

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©