Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
.10143/1 10, 10.3, 2,
Untitled Document

65 (6) („. “ .53/05, 81/05, 24/07,159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16), , 13.03.2017 ,

1. Ϡ .10143/1 10, 10.3, 2, , , 65

2. , www.ohrid.gov.mk

3. 65 (4) 2 , Ϡ .10143/1 10, 10.3, 2, , : , , . . , . . .

4. 15

: www.ohrid.gov.mk

:  539  
: 16.03.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 21 Годишнина од смртта на Коста Абраш

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©