Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
J 01/2017 Ō Σ 2017
Untitled Document

,  J 01/2017 2017 :

131

:

70% 80% , 3.000.000, .

, .

:

  • 15 2017
  • 15 2017
  • 15 2017
  • 15 2017

. 02 3097-460 , www.ipardpa.gov.mk 046-230-175 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1843  
: 12.04.17

Настани

Апр 24 Јубилеј: 140 години од рагањето на Христо Узунов и Патронен празник на ОУ "Христо Узунов"

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©