Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
2- ȣ 821/1 ,

65 (6) („. “ .53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16), , 18.04.2017

  1. 2- 821/1 , , 65 .
  2. 2- 821/1 , , :
  3. 2- 821/1 , , ,
  4. : (, , , / ).
  5. /:www.ohrid.gov.mk
  6. 15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  524  
: 20.04.17

Настани

Апр 24 Јубилеј: 140 години од рагањето на Христо Узунов и Патронен празник на ОУ "Христо Узунов"

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©