Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
. 04/2017 Ō
Untitled Document

79, 80, 80 81 (. ̓ . 130/09, 124/10, 18/11, 36/11, 54/11, 13/12, 144/12, 25/13, 79/13, 137/13,163/13, 27/14, 28/14,42/14, 115/14, 149/14, 187/14, 44/15, 129/15, 217/15, 226/15, 31/16, 39/16, 71/16 132/16), 34 2017 . . 08-17974/28 01.12.2016 (. . 22/16) , ࠠ :

. 04/2017
Ō

- .

- :

  • 24 ;

, , ,, ,, ,,7- ,, ,, ,, ,,. ,, .
4 2 2 () , .
2017 .

    • 6 ;

. ,
. 1 .
2.001.00 1.601.00.
2017 .

    • 48 ;

.
2.001.00 1.601.00.
2017 .

    • 5 ;

4 2 ,, .
2017 .


ȣ

ȣ

ȣ

ȣ


  • 90 () .

:

5.000. () /;

8.000. () /;

3.000. () /;

8.000. () /;

4.1 30 () .
4.2 , , .
4.3 , .
4.4 7 () 2 .
4.5 2.1, 2.2, 2.3 2.4 90 () .
4.6 .

5.1 2 .
5.2 :
; ( www.ohrid.gov.mk
3.000. () .
:

: 1000000063095
: 84015206553
: 723914 00

( - ( 6 );
- ; ( );
2.1, 2.2, 2.3 2.4 90 .
, .

:
. 04/2017
: ______________ , .__________
( , 2.1 , . 5)
: .57
6000

:08.05.2017 .
15.00 .
.04/2017


. 04/2017
: _______, .__________
( )
. 57
6000

.
, .

08.05.2017 15.00 .
.
web ..
5.2.

;

8 , 8 , . .

web 15.00-16.00 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1415  
: 21.04.17

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©