Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
Untitled Document

. ༝ , , , .

- , , . , , , .
, , .
, , , . , , , , , . 239 610 028 , 3 896 098 .
, , 弝, , , . , , 弝 .
.

, , 弝 .

- 6 779 , 2 433 . 10,2 .
10 , 1 230 , 200 . , .

, .

: www.ohrid.gov.mk

:  1146  
: 14.06.17

Настани

Дек 11 Меѓународен ден на планините

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ Кочо Рацин

Календар на настани

Актуелни информации

8 . 2017

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©