Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
.
Untitled Document

.. " " . "".
 
  , "" "", .

...

: www.ohrid.gov.mk

:  313  
: 15.06.17

Настани

Дек 11 Меѓународен ден на планините

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ Кочо Рацин

Календар на настани

Актуелни информации

8 . 2017

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©