Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

, 2017 2019 01.01. - 31.03.2017 , 01.01. - 31.03.2017 , 2017 01.01. - 31.03. 2017 , 2017 01.01. - 31.03.2017 , 01.01. - 31.03.2017 , 2017 01.01. 31.03.2017 , 2017 01.01. - 31.03.2017 , , , 01.03. 31.03.2017 , 01.01. 31.03.2017 , 2017 - 2019 01.01. 31.03.2017 , 2017 - 2019 01.01. 31.03.2017 , 2017 - 2019 01.01. 31.03.2017 , 2017 - 2019 01.01. 31.03.2017 , 2017 2019 01.01. 31.03.2017 , 2017 - 2019 01.01. 31.03.2017 , , 2017 - 2019 01.01. 31.03.2017 , 2017 - 2019 01.01. 31.03.2017 , 2017 01.01. 31.03.2017 , 2016 2017 .


  01.01. 31.03.2017 , , 2017 , 2017 , ӄ ,   2017 , 2017 2019 , τ 2018 ,  .


   ..16287 ..16288 3, ..252/4 ,   ..874/1 ,   ..1678/1 ,   ..1790 ,   ..2591 ,    ..2752/1 ,   ..2941/1 ..2941/2   ..3221 .

 

: www.ohrid.gov.mk

:  405  
: 19.06.17

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©