Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
56.
Untitled Document

, , „ “, „“ 56. . .

, .

, , ,  . , , . , , . , 蠠 , , , .

, , .

, , , , . 9 .

: www.ohrid.gov.mk

:  398  
: 07.07.17

Настани

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©