Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
ȣ , , , ,
Untitled Document

„ , , “, EuropeAid/136347/IH/SER/MK, , , , , ENVIROPLAN S.A. , LOUIS BERGER BiPRO GmbH EPEM S.A. SLR Consulting Limited, .

, , , , ( ) , 19 2017 10:00 .

ȣ , , , ,

: www.ohrid.gov.mk

:  158  
: 12.07.17

Настани

Сеп 22 Меѓународен ден без автомобили

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©