Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
- -
Untitled Document
-
MSIP-IPA-NCB-61-17

1. UN Development Business, . 767, 31 , 2010 ( ) 06 , 2010 .

2. () : . - . -

3. . - . -

4. : IBRD IDA , 2011 .

5. 08:00 16:00:

: .57
:
: 6000
:
: 046/262- 492, 262-493 265-309
: 046/262-492
: tomezmejkoski@yahoo.com
a) :
:
: 100000000063095
: 780014111463014
: 724125 00

6. 3.000,00 . 50 , :
:
: 100000000063095
: 780014111463014
: 724125 00

.

7. 12:00, 04.09.2017. . . 12:00, 04.09.2017.

8. 250,000.00 .

9. : .57
:
: 6000

:

: www.ohrid.gov.mk

:  1547  
: 04.08.17

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©