Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
Ōœ 2017
Untitled Document

, „ “ .
, 11- 12- 12 , 20 .
, , .

Ō

11-12 , 2017 ,

(11.08.2017)
17:00
20:00
20:15
20:30 “ “

( 12.08.2017)
17:00
20:00 22:30 - „ “.

: www.ohrid.gov.mk

:  144  
: 10.08.17

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©