Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

- 2017-2027 , 03.07.2017 .
24 , 25 „. “ „. “ , „. “ „ “.

2017-2018 „ “ , „ “ , „. “ , „ “ , „ “ , „ “ ., „ “ . „. “-.,   „ “ , , „ “ .

, , 2017 2019 01.04. - 30.06.2017 , 01.04. - 30.06.2017 , 2017 01.04. - 30.06. 2017 , 01.01. -  30.06.2017 , o 01.01. -  30.06.2017 , 2017 01.01. - 30.06.2017 , 2017 01.04. - 30.06.2017 , 2017 01.04. 30.06.2017 , 2017 01.04. - 30.06.2017 , , , 01.01. 30.06.2017 , , 01.01. 30.06.2017 , 2017 - 2019 01.01. 30.06.2017 , 2017 - 2019 01.01. 30.06.2017 ,   2017 -  2019 01.01. 30.06.2017 , , 2017 - 2019 01.01. 30.06.2017 , 2017 - 2019 01.01. 30.06.2017 , 2017 - 2019 01.01. 30.06.2017 , 2017 2019 01.01. 30.06.2017 , 2017 - 2019 01.01. 30.06.2017 , 2017 01.01. 30.06.2017 , 01.01. 30.06.2017 , 01.01. 30.06.2017 , 2017 , 2017 , .

: www.ohrid.gov.mk

:  1385  
: 18.08.17

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©