Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ ȣ ȣ
Untitled Document

,  , , , ,  (02.09.2017) .
      046 230 175 info@ohridler.gov.mk 29.08.2017 .

 

: www.ohrid.gov.mk

:  1347  
: 21.08.17

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©