Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
5- .6353/1, .6335, . 6336, .6337, .6338, . 6339 4,
Untitled Document

65 (6) („. “ . 53/05, 81/05, 24/07,159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16), , , 24.07.2017

 

5- .6353/1, .6335, . 6336, .6337, .6338, . 6339 4, , 65 .

5- .6353/1, .6335, . 6336, .6337, .6338, . 6339 4, :

5- .6353/1, .6335, . 6336, .6337, .6338, . 6339 4, , ,

: (, , , / ).

/:www.ohrid.gov.mk

15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1445  
: 30.08.17

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©