Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
A ȣ
Untitled Document

35 (. .199/14, 44/15, 193/14, 31/16 163/16) O . 19-5004/4 12.09.2017 , ,


A ȣ
12 12.1- 1, , 2016-2021

12 12.1- 1, , 2016-2021, .. 07/16 2017, - .

1. : .,, “ , .,,8 “ , .,, “ .,, “ . 1.013 .
2. 18.09.2017 29.09.2017 .
3. 21.09.2017 . 12.00 .
4. .
5. 14 16 .
6. , , .

: www.ohrid.gov.mk

:  1437  
: 18.09.17

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©