Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
: Ȍ ȌA
Untitled Document

.

:


-   7.000,00   , IX
-   5.000,00 , VII, ӄ   
-   3.000,00 , VIII , . . ,


:


-  7.000,00   ,III , ,    
-  5.000,00 , III  , ӄ   
-  3.000,00 , II , ӄ     
   

  , .     , 8.00 16.00 .

 

: www.ohrid.gov.mk

:  617  
: 03.10.17

Настани

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Дек 8 Св. Климент Охридски - Патрон на градот

Календар на настани

Актуелни информации

A - . ȓ

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©