Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
Untitled Document

, , . , „ “ , , „ “ , . „ “, „ “ - „ “ „ “ .

- . „ - “ , „ - “ 10 , - , ༝ .

, .

- , , , . . , , , , , - .

„ “ , „ “ . , .

„“ „ “ , „ “ , . , , .

- - „“ „ “. , - .

, , .   , , .

: www.ohrid.gov.mk

:  230  
: 12.10.17

Настани

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Дек 8 Св. Климент Охридски - Патрон на градот

Календар на настани

Актуелни информации

A - . ȓ

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©