Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::

39 („. “ .5/02) 26 („. “ .8/07), :13.11.2017 () 11,00 .
.
:

͠

 1. .
 2. - .
 3. .
 4. .
 5. .
 6. .
 7. .
 8. .
 9. .
 10. .
 11. .
 12. .
 13. 2017 .:  501  
: 10.11.17

Настани

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©