Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ - . ȓ
Untitled Document

- , , „ - . “.


50 (. .5/02) 34 (. .8/07 1/08) 17 , :


1. :

    1. -
    2. .

2. 17 , , „ - . “.

3. .

4. .

:  429  
: 23.11.17

Настани

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Мај 9 Ден на ЕУ

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©