Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
A
Untitled Document

39 (. ̓ .5/2002) 26 (. .8/2007), :05.12.2017 () 11,00 .

.

:

͠

2-

1. 2018 .
2. 2018 .
3. 2018 2020 .
4. 2018 .
5. 2018 .
6. 2018 .
7. 2018 .
8. 2018 .
9. 2018 - 2020 .
10. 2018 - 2020 .
11. 2018 .
12. 2018 .
13. 2018 .
14. 2018 .
15. , 2018 - 2020 .
16. 2018 - 2020 .
17. 2018 - 2020 .
18. 2018 - 2020 .
19. 2018 - 2020 .
20. 2018 - 2020 .
21. 2018 - 2020 .
22. 2018 .
23. 2018 .
24. , 2018 .
25. , .
26. ..3374 4.
27. ..11743/1 2.:  1345  
: 29.11.17

Настани

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Окт 7 Европски ден на туризмот

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©