Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
.07/2017 Ō
Untitled Document

34 („. “ . 08/07), 50 („. “ . 05/02“, 80 („. “ .70/13, 79/13, 137/13, 163/13, 27/14, 28/14, 42/14, 115/14, 149/14, 187/14, 44/15, 129/15, 30/16, 31/16, 39/16, 71/16 132/16), 2017 .08-17974/28 01.12.2016 2017 .08-5611/13 27.04.2017 , :

.07/2017
Ō

1. .
2. :
2.1 (, ) „ “ „“ „“ 6 () 1,2,3,4,5, 6
2.2 „. “ 4 () 1, 2, 3 4 .
-.
.
-.
30 () 20.12.2017 . 20.01.2018 .
:

  1. 5.000. () ;
  2. 5.000. () ;

, , .
, .
7 () 2 .
31.12.2017 , 2018 .
30 () .
.

3.
2 .
:

  1. ; ( www.ohrid.gov.mk
  2. 2.000. () .
  3. ;
  4. .

:

: 1000000063095
: 84015206553
: 723914 00

  1. ( - ( 6 );
  2. - ; ( );

2.1, 2.2 30 .
, .

4.
:
. 07/2017
: ______________ , .__________
( , 2.1 , . 4)
: „ “ .57
6000
:

„ “
___________.2017 .
13.00 .
.07/2017


. 07/2017
: _______, .__________
( )
„ “ . 57, 6000

.
, .

5.
 11.12.2017 13.00 .
.
web ..
- 3.

6.
;

7.
.
༝ .
web www.ohrid.gov.mk , 15.00-16.00 .

:  265  
: 30.11.17

Настани

Дек 11 Меѓународен ден на планините

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ Кочо Рацин

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©