Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
8 .
Untitled Document

8 . 2017

05.12.2017 .()


20.00
˓

M: ⓠ ( )

06.12.2017 . ()
18.00

:

19.30
.

:

07.12.2017 . ( )
12.00

. -

: ( )

18.30
-
: ( )

19.00

: ( )

19.30
ӄ.
:

08.12.2017 . ( )
11.00

:

11.30
.
: .

12.00
.
: .

20.00

ȣ -
- .

: . ( )

09.12.2017 . ( )
12.00
(- . ),
:

:  392  
: 01.12.17

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©