Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

8 Г (3 3) 07.12.2017 ().

.. . 06.12.2017 , 15 . 3+1.

046 262 493 .198 070 334 604.

:  556  
: 01.12.17

Настани

Апр 24 Јубилеј: 140 години од рагањето на Христо Узунов и Патронен празник на ОУ "Христо Узунов"

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©