Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

5 2.

11 2017 (), 10:00-16:00 .
2014 -2020

:

1.
2.
3.

2 . . . , , .

:

- 2, , ;
- ;
- .

- 2 , (, , , , , );
- , , , .;
- ;
- ;
- , , , ;
- , , , , , .;
- . .
5.000 , . 4.500 , .

7 2017 .

.046-230-175.

:  221  
: 07.12.17

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©