Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ NATIONAL GEOGRAPHIC
Untitled Document

National geographic . , “ .

(pdf)

:  1304  
: 05.01.18

Настани

Авг 15 Ден на граничарите

Авг 17 Поетска ноќ во Велестово

Авг 18 Ден на АРМ

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©