Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
ţ
Untitled Document

400 , 弝 “ “, , . , 弝 “ “ ““, - . , , .

- . , . , 弝 , .

, .

:  682  
: 06.01.18

Настани

Јан 21 Годишнина од смртта на Коста Абраш

Јан 27 Свети Сава-празник на српската заедница

Фев 6 Патронен празник на ОУ „Григор Прличев“

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©