Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
150
Untitled Document

15 12 150 . .

, . , .

 

:  1246  
: 12.01.18

Настани

Авг 15 Ден на граничарите

Авг 17 Поетска ноќ во Велестово

Авг 18 Ден на АРМ

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©