Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
2, 2.2- 3 , 2017-2022
Untitled Document

65 (6) („. “ .53/05, 81/05, 24/07,159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16), , 15.01.2018 ,

  1. 2, 2.2- 3 , 2017-2022. , 65
  1. , www.ohrid.gov.mk
  1. 65 (4) 2 2, 2.2- 3 Π , 2017-2022 . : , , . : (), 1 ( ) 2 ( ). , . . .
  1. 15 .

:  1412  
: 16.01.18

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на гемиџијата Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации


: ȓ


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©