Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

39 (. ̓ .5/2002) 26 (. .8/2007,01/08,10/10,05/11,09/14 14/14), :


 
   

29.01.2018 () 11.00 .
            .
            :
 

  

4. 5.
 
 
1. -         .

2. -          .

3. -     . .

4. -       ..

5. -       .

6. -       ..

7. -       .

8. -       .

9. -       -   -.

10. -       o - .

11. -       . . .

12. -       . .

13. -       . .

14. -       .

15. -       輓 .

16. -     .

17. .

18. . 

19. - 2018 .

20.   .   - .

21. 2018 .

22.     2018 .

23. -   .16, 16.1 - 2, , 20132018.

24.   -   . 2,  . 2.3 - 5, , 20132018.

25. - - ..3374 4.


   
          
 
                                                                                                                  ,
                                                                                                           

 

:  1419  
: 23.01.18

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©