Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

22 1 7 (,,. .5/02), 11, 12 214 2 (,,. ̔ .79/09; 36/2011; 51/2011; 166/2012; 15/2013; 79/2013; 164/2013; 187/2013; 38/2014; 44/2014; 116/2014; 180/2014; 33/2015; 72/2015; 104/2015; 150/2015; 150/2015; 173/2015; 192/2015 30/2016) 15 1 7 (,, .8/07),   .08 762/19 29.01.2018 (,, 30.01.2018 .01/18),

:
, , .


, 01.01.2018 , 31.12.2018 .

670, 00 , :

- 320 , ;

- 150 , ;

- 150 , ;

- - 50 , .


, :

-

-

- 12 , , .


:

 - . ; 84.240,00 2017

- 70% , 70% . .

- 150 , 70% , 70% , : 2017 84.240,00 .

:

-

-

- : ̣

- .

, : , . .57 , ( )
www.ohrid.gov.mk.


05.03.2018 .

 

:  1510  
: 06.02.18

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©