Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
16 16.1 3 ,
Untitled Document

65 (6) („. “
.53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15
39/16), , , 29.01.2018.

  1. 16 16.1 3 , , 65 .
  2. 16 16.1 3 , ,  , : , „ “
  3. 16 16.1 3 , , , ,
  4. : (, , , / ).
  5. /:www.ohrid.gov.mk
  6. 15 .

:  1410  
: 06.02.18

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©