Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ 1.1 . 1445/1 ţ
Untitled Document

.69 ( .. . 53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 83/09, 48/10, 51/11, 123/12 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16) , ( .. . 147/08),

1. 1.1 . 1445/1 .

, 1.1 . 1445/1 .

2. 8 - 16 򠠠 ༝ 13.02.2018 . 14.03.2018 .

3. 09.03.2018. , 12 .

4. 30


, _ : urbanizam@Ohrid gov.mk , . .57 .

:  1465  
: 14.02.18

Настани

Мар 25 Годишнина од смртта на Методи Патче

Мар 31 Годишнина од смртта на Борис Чипан

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

() 2019 - 2025


2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©